Rólunk

Immár 30 esztendeje az Academic Year in America Foundation, valamint számos - nemzetközi szinten is elismert, államilag felügyelt – külföldi nyelviskola, oktatási központ magyarországi közvetítői képviseletét látja el.

Az USA-ba, Angliába, Németországba, Ausztráliába, Kanadába, vagy egy-egy tanévre, vagy szemeszterre utazók életre szóló élménye, hogy családtagként ismerik meg a befogadó országot.

Mindazon gyerekek és felnőttek, akik csak rövidebb időtartamú, de igen intenzív külföldi tanfolyamaink egyikén kívánják nyelvtudásukat fejleszteni, számos ajánlatból választhatnak: a legfiatalabb korosztálynak például nyári nyelvtáborok, nyelvvizsga előkészítők, – idősebbeknek, illetőleg a tisztelt szülőknek: English for Business, English for Executives programokat ajánljuk.

Büszkék vagyunk arra, hogy egy-egy család több generációját is tanulóink soraiban köszönthetjük!Büszkeségünk

A néhai Robert F. Kennedy szenátor támogatásával 1967-ben létrehozott Alapítvány szellemiségét követve,1979 őszén indultak első „gyermekeink” az Academic Year in America programra.
Az Alapítvány lényegét kifejező „Bring the World Together!” jelmondatot követve az évtizedek során többszáz magyar diákot segítettünk abban, hogy az egy-egy tanév során életre szóló kapcsolatokat építsenek az amerikai családokkal.

Az immár 30 éve működő program „missziója” friss lendületet kapott Barack Obama elnöksége alatt, amikor az amerikai közösségek még több nyitottsággal fordultak a külföldről érkező gyermekek felé.
Az alábbi, - számunkra igen megtisztelő – elnöki köszönet nyilvánítás talán annak is szólt, hogy az általunk közvetített magyar diákok, a fogadó amerikai szülők, iskolák, alapítványi munkatársak együttműködése segített és remélhetőleg a jövőben is segít a nemzeteket összekötő demokratikus értékrend fenntartásában, megőrzésében.

Legyen megértőbb, befogadóbb a világ!Az Arany Oroszlán Kft. az OPTEN Kft. minősítése alapján az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője
Minden jog fenntartva ©  |  Adatkezelési tájékoztató

Created by Babka Gábor